Spørgsmål? Skriv til martin@hr-sprint.dk

Ledige jobs

Nedenfor findes en liste af ledige jobs.

Teknisk sælger til Tryk- & Flow-komponenter i Midt- og Nordjylland

HR-Sprint søger for OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S

Vil du yde en målrettet salgsindsats og knokle for dine kunder? Bliver du motiveret af teknisk rådgivning og vejledning af kunderne? Kan du skabe langsigtede relationer i en teknisk branche, som bl.a. understøtter robotteknologien og vindmølleproduktionen? Så er det dig vi søger.

HR-SPRINT søger for OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S en erfaren sælger til forretningsområdet Tryk- & Flow-komponenter. Du formår med engagement at afdække, segmentere og opsøge nye potentielle kunder. Dit ansvarsområde vil være opsøgende salg og rådgivning af automationskomponenter inden for områderne: tryk, flow, temperatur/fugt og pneumatik, til maskinbyggere og større industrikunder.

Dit distrikt starter syd for Aarhus og går hele vejen nord på. Du kan gøre brug af kontoret i Aarhus til tilbudsgivning og andet administrativt arbejde, der er også mulighed for at arbejde hjemmefra. Internt fra kontoret i Allerød/Aarhus har du kompetent opbakning og sparring med de produktansvarlige kollegaer, som gerne deltager på sambesøg ude hos kunderne. Succeskriterierne for dig som sælger bliver kontinuerlig udvikling af din kundeportefølje, samt at vedligeholde firmaets allerede etablerede kundekreds.

Kommercielt mindset og god teknisk flair
Du har en teknisk uddannelse, der relaterer sig til industriel automation eller et indgående kendskab til branchen kombineret med en teknisk nysgerrighed. Du motiveres af og brænder for salg og kører allerede som sælger i en lignende teknisk salgsstilling. Du trives med at tage ansvaret for hele salgsprocessen, fra bookning af kundemødet, til projekteringsfasen og tilbudsskrivning i samarbejde med produktchefen, til forhandling og efterfølgende kundeservice. Du ved, at det er ude hos kunden tiden bruges bedst og du befinder dig godt, uanset hvor i organisationen du møder kunden. Du vil få stærk intern opbakning og skal arbejde med nogle af branchens mest anerkendte producenter.

Dine personlige kompetencer omfatter:

  • Åben, udadvendt og positiv indstilling
  • Kommunikationsstærk og salgsorienteret
  • Selvstændig med evne til at træffe egne valg
  • Løsningsorienteret
  • God til at formulere dig på dansk – mundtligt og skriftligt, engelsk på teknisk niveau i relation til erhverv, og eventuelt god forståelse af svensk

Er du relationsskabende og en god samarbejdspartner?
Du bliver ansigtet ud mod kunderne og i den forbindelse er det vigtigt, at du er lyttende og god til at opfatte og forstå kundens behov. Via sparring og dialog finder du den rigtige løsning til kunden og formår at tænke i løsningssalg. Støder du på udfordringer, kan du udover hjælp fra egne produktchefer søge vejledning hos leverandørerne, hvilket ofte foregår på engelsk.

Da der er tale om en meget selvstændig stilling, kræves det, at du er en ”selvstarter” og forstår at styre og prioritere din indsats overfor kunderne og stillingens arbejdsopgaver.

OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S tilbyder
Efter onboarding og en grundig produkttræning tilbydes du en selvstændig og ansvarsfuld stilling med kvalificeret, teknisk opbakning fra kollegaer i Danmark. OEM Automatic Klitsø tilbyder PC, mobiltelefon og bilordning samt en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning. Du vil arbejde sammen med engagerede kollegaer i en organisation præget af en god og uformel tone. For den rette person er der tale om en stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Hos OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S hjælper alle til, og det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte HR-SPRINT på tlf. 4019 1806 ellers send dit CV og din ansøgning til martin@hr-sprint.dk – ansøgningsfrist 13. marts – samtaler vil blive afholdt i midten af marts.