Spørgsmål? Skriv til martin@hr-sprint.dk

Ledige jobs

Nedenfor findes en liste af ledige jobs.

Teknisk intern sælger – og måske vores kommende Produktansvarlig?

Har du en teknisk baggrund inden for el, automation eller industri? Motiveres du af teknisk support og rådgivning? Er samarbejdet og relationerne med leverandører, sælgere og kunder lige dig? Så har vi jobbet.

OEM Automatic Klitsø A/S søger en dygtig kollega til en intern rolle i El-afdelingen (Allerød). Er karrievejen for dig den el-tekniske (automation, el, teknik, sikkerhed), hvor du kan nørde ned i produkterne og blive eksperten, og samtidig brænder for at give den viden videre til kunderne og kollegaerne, så har vi drømmejobbet til dig?

I forhold til jobbet hos OEM Automatic Klitsø, fortæller el-afdelingens leder Mikkel Holst, ”Vi søger en teknisk intern sælger, der kan vokse sig ind i rollen som vores kommende Produktansvarlig. Er du produktansvarlig i dag, så søg endelig jobbet alligevel. Vi kigger sammen på rollen i forhold til, hvor du er i din karriere”.

Den kommende onboarding tilpasses dig, men du skal komme med interessen og motivationen for arbejdet med el-produkter og lysten til at finde tekniske løsninger for kunderne. Du vil samtidig kunne hente stor opbakning og sparring hos dine kollegaer, leder og leverandører.

Dine arbejdsopgaver
På tværs af afdelingerne Tryk & Flow, Proces og El vil du i et tæt samarbejde med de øvrige interne sælgere og PA´ere have ansvaret for nogle fælles kundesupport-opgaver. I El-afdelingen vil dit fokus også være rettet mod andre øvrige opgaver. Du vil bl.a. skulle arbejde med:

• Teknisk rådgivning, søge langsigtede salgsløsninger, ordrebehandling og kundeservice
• Opfølgning på leverandører og samarbejde omkring produkter, salg, leverancer og deadlines
• Salgsansvar for udvalgte leverandører og deres vækst på det danske marked
• Være åben for salgsfremmende arbejde med hjemmesiden og tiltag via sociale medier i samarbejde med marketing
• Supportere dine udekørende salgskollegaer omkring forespørgsler fra kunderne og deltage på kundemøder

Din tekniske baggrund
Du har drive og et talent for arbejdet med teknisk rådgivning og salg, som du gerne vil videreudvikle. Det er vigtigt for os, at du går glad på arbejde og har et brændende ønske om at arbejde med teknik, kunder og relationer.

Vi forestiller os, at vores nye kollega i El-afdelingen har en teknisk uddannelse, baggrund og interesse fra el, automation industri eller teknik. Du vil være i dialog med indkøb og vores lager i Sverige, så du har en god forståelse for svensk og begår dig på engelsk.

Vi vil gerne dygtiggøre dig til fremtiden og allerede nu forestiller vi os, at dit næste karriereskridt i OEM vil være som Produktansvarlig inden for vores sortiment Sikkerhed.

Hvem er OEM Automatic Klitsø A/S?
Hvis du vil ind i en førende, innovativ og kundeorienteret virksomhed, der tilbyder komponenter af højeste kvalitet til automations- og procesindustrien, så er OEM Automatic Klitsø A/S virksomheden for dig. Firmaets leverandører er blandt de markedsledende producenter på globalt plan og er specialiserede inden for deres respektive produktområder. Dette betyder, at de kan tilbyde markedets bredeste produktsortiment med den seneste og mest moderne teknologi.

Kunderne findes inden for alle brancher.
OEM Automatic Klitsø A/S fyldte 60år i 2021 og er godt firma at arbejde i. De har en solid økonomi, en høj anciennitet blandt kollegaerne og der er gode muligheder for du kan udvikle dig. Du vil have kollegaer i hele Europa, men du skal sidde på vores kontor i Allerød.

Vil du være en del af teamet?
Synes du ovenstående lyder som et job for dig og kunne være dit næste karriereskridt, så send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet online” her nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringspartner Martin Cordt-Bergholt fra HR-SPRINT på martin@hr-sprint.dk

Ansøgningsfrist: 21.december 2022
HR-SPRINT varetager rekrutteringen i tæt samarbejde med OEM Automatic Klitsø A/S. Der kan blive indkaldt til samtale før fristens udløb, så skynd dig at søge stillingen. Vi ser frem til at høre fra dig.