Spørgsmål? Skriv til martin@hr-sprint.dk

Om HR-Sprint

Min mission med HR-SPRINT er at skabe glade medarbejdere og styrke både mennesker og virksomheder med udgangspunkt i en nærværende tilstedeværelse, en kvalitetsbevidst tilgang og skræddersyede løsninger for dig og din virksomhed.

Formålet med HR-SPRINT er at hjælpe din virksomhed med HR-relaterede opgaver, så vi i tæt samarbejde skaber målbare resultater og glade medarbejdere.

HR-SPRINT er udsprunget af en stigende efterspørgsel på hurtig og effektiv levering af HR-opgaver til god kvalitet og en konkurrencedygtig pris. Formlen på vores samarbejde bliver effektive og smidige HR-SPRINT forløb, hvor vi aftaler ønsket proces, ressourcer, kvalitet og effekt. Tænk HR-SPRINT ind i din virksomhed som en ekstra HR-ressource og samarbejdspartner.

Jeg har 12 års bred erfaring med rekruttering og HR-opgaver. Før jeg opdagede HR-faget, og det blev min passion, har jeg arbejdet med teknisk salg i bygge- og grossistbranchen i store og mellemstore danske/internationale virksomheder og med indkøb til detailhandlen i en af Danmarks største detailvirksomheder. Den erfaring, suppleret med min HR-viden og -uddannelse, vil jeg gerne dele med mine samarbejdspartnere gennem HR-SPRINT.

  • Rekruttering
  • Dele af en rekruttering
  • Search
  • Din HR-afdeling
  • Boost din karriere